Gastpresentator Frans Pollux neemt u online mee door het museum.

Tijdens deze ‘preview’ ontdekt hij hoe Pierre Cuypers met zijn tomeloze werklust en ambitie de bekendste architect van Nederland werd. Tevens vertellen gedeputeerde Dritty, burgemeester Donders-de Leest en de wethouders Pleyte en Waajen u over hun eerste indruk van de nieuwe presentatie.

Gastpresentator Frans Pollux

Frans Pollux is een Nederlands muzikant en schrijver. Verder is hij actief als dichter, columnist, schrijver en televisiepresentator bij de Limburgse omroep L1. Met zijn eigen ‘swung’ presenteert hij vanuit het Cuypershuis zijn ontdekkingen.

Wij zijn weer open!

Vanaf zaterdag 10 oktober is het Cuypershuis weer geopend voor publiek. Niet alleen met een nieuwe presentatie over het leven en werk van de Roermondse architect Pierre Cuypers, ook met de expositie ‘800 jaar Munsterkerk’. U kunt op dinsdag tot en met zondag tussen 11 en 17 uur het museum bezoeken.

Vanwege de voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan ziet een bezoek aan het Cuypershuis er anders uit dan normaal. Bekijk de nieuwe huisregels en boek vanaf 8 oktober uw ticket online.