Voor onze jonge bezoekers van 7 jaar en ouder hebben we iets bijzonders in petto - de Kijkvragenwaaier! Deze bijzondere waaier is speciaal ontworpen om je uit te dagen om op een andere manier naar kunstwerken te kijken. Met prikkelende vragen en opdrachten ga je op een unieke ontdekkingsreis door onze collectie. De kijkvragen stimuleren  creativiteit, helpen je dieper in de kunstwerken te duiken en dagen je uit om jouw fantasie de vrije loop te laten.

Kinderen vanaf 10 jaar kunnen zelfstandig aan de slag met de kijkvragenwaaier. Voor de jongere kunstliefhebbers vanaf 7 jaar, is het fijn als ze hierbij worden geholpen door een volwassene. Jong of oud, het Cuypershuis biedt een geweldige belevenis voor iedereen!

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een speciale beloning voor al dat harde kijkwerk! Als je de waaier na je museumbezoek weer inlevert, ontvang je een consumptiebon. Daarmee geniet je in het Cuyperscafé van een verfrissend glaasje ranja.

Duik deze zomer in de wondere wereld van het Cuypershuis. Kom langs en ontdek, leer en geniet van een kunstzinnig avontuur dat je niet snel zult vergeten. Tot binnenkort!

Kijkvragenwaaier